torstai 7. helmikuuta 2013

Helmikuun LivBox!

Päätin kanssa itse tilata kovin puhutun LivBoxin ja tänään ensimmäinen tulikin postissa! Mikä LivBox oikein sitten on? Monet teistä on varmaan kuulleetkin siitä ja tilanneet myös itse.

LivBoxin ideana on saada kuluttajia testaamaan erilaisia tuotteita ja löytämään sieltä sellaisia, joita he eivät välttämättä ole itse vielä löytäneet. Kuluttajille halutaan osoittaa, että itselleen on hyvä löytää joskus aikaa ja hemmotella itseään. LivBox ilmestyy kerran kuukaudessa ja se tilataan aina kolmen kuukauden erissä. Hinta tälle on todella halpa 13,90€/ kk eli 41,70€/ 3kk. Tuotteiden arvo ylittää kyllä maksetun hinnan!

Joka kuukausi tulee eri tuotteita ja koskaan ei tiedä, mitä laatikosta paljastuu. Sisältönä on usei testereitä, mutta myös ihan oikean kokoisia tuotteita tulee mukana. Itse pidän ideasta todella paljon!







Tältä se näyttää ulkoapäin.









                            Ihana Roosa nauha!

















Tuotteita päällystämässä silkkipaperi, joka kutsuu avaamaan!
















LivBoxin sisältö tältä kuulta. Mukana tulee tuollainen lappu, jossa esitellään tuotteet. Rakastan tuota värien yhdistelmää! Muistuttaa kovin tulevasta ystävänpäivästä.









.


Tuoksusetti 
Love, Chloé eau Florale
''Raikas, puuterimainen kukkaistuoksu.''
Calvin Klein Encounter
''Mausteiden ja pehmeän konjakin yhdistelmä antaa tuoksulle hienostuneen maskuliinisen vivahteen.'' 
Lady Gaga Fame
''Hehkuu pimeyttä ja aistillisuutta.''
                                                                           
     

                                           

                         Olay                      
                      Regenerist-ihonhoitosarja
''Elvyttävä ja uudistava tuotesarja, joka sisältää iholle tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja. Lopputuloksena on nuorekkaan heleä ja kimmoisa iho.''
3 Point Super Serum 
''Kosteuttaa intensiivisesti ja aktivoi solujen uudistumista.''
3 Point Treatment Cream
''Kosteuttaa ja lisää ihon elastisuutta.''
Night Renewal Elixir
''Uudistaa ihoa hellävaraisesti nukkuessasi.''







                    essie 
                -kynsilakka
''Naisten yksi suosituimmista kynsilakoista. Kynsilakoissa yhdistyy korkealaatuinen kynsienhoito ja herkulliset, sesongin muodikkaimmat sävyt.''










                          We Care Icon
           Love Story Body Butter -vartalovoi
''Täyteläinen vartalovoi ravitsee ja suojaa ihoasi ympäri vuorokauden. Pehmentävä ja rauhoittava voide sisältää 97% luonnon raaka-aineita, ja sopii myös kuivalle ja herkälle iholle.''









Eikö ollutkin kivoja tuotteita? Itse tykkäsin todella paljon! Nuo tuoksut kyllä olivat mun mieleen. Pitäisi löytää joku kiva tuoksu itselle, kun vanha on ihan lopussa. Ehkä toinen noista, (tai miksei molemmat) olisi mahdollinen seuraaksi ostettavien listalla?

Kuinka moni teistä tilaa LivBoxia? Oletteko tykänneet? :)



2 kommenttia:

Miriam kirjoitti...

Moikka!
Tosi hyvin sulla lähteny blogi käyntiin, ite tuskastelin ja tein aika mielenkiintoisen surkeitakin postauksia alussa xD Ite oon kuullu monesta muusta tän tyyppisestä jutusta (myglam, birchbox yms..), mutta tää oli mulle uus :) Tulisi muuten varman kokeiltuakin tuota, mutta oon hirveen picky noitten kosmetiikkajuttujen kanssa mitä ostan ;D Voi mua xD Mutta tykkäsin paljon sun blogistas :)

Unknown kirjoitti...

Crazyh: Moikka ja kiitos paljon! Tämä LivBox on itselleni ensimmäinen, josta olen kuullut. Olen myös itse aika tarkka, mitä kasvoilleni ja hiuksilleni käytän. Olen saanut sellaisen käsityksen, että tähän laitetaan aika laadukkaita tuotteita ja hintaakin jollain tuotteilla on aika paljon (esim. tässä pakkauksessa nuo pikku testerivoiteet ovat arvoltaan 24-28€ täydessä koossa).
Ideanahan on, että kuluttajat pääsevät kokeilemaan, millaisia tuotteet ovat ja vielä halpaan hintaan. Sieltä voi sitten löytää sellaisia, jotka itselle sopivat. :) Toivottavasti luet jatkossakin! Ja mulle saa laittaa ehdotuksia, jos haluaisi postausta jostain tietystä aiheesta. :)